Ingrediënten • 2 kg kruimige aardappelen • Zout • Peper • 1 liter frituurolie • 100 gr mager gerookt spek • 1 eetlepel (zonnebloem)olie • 500 gr broccoliroosjes • 1 rode paprika in blokjes • 1 blikje maïskorrels (inhoud 150 gr), uitgelekt • 250 gr grof geraspte gruyère • 1 1/2 dl zure room • • Bereiding: • Boen de aardappelen schoon en schil ze dun (bewaar de schillen) • Snijd de aardappelen in stukken en kook die in 2 1/2 cm water met zout in 20 minuten gaar • Verhit de frituurolie, frituur de aardappelschillen goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken • Bak het spek in een anti-aanbakpan uit, verkruimel het en meng het door de aardappelschillen • Verhit de (zonnebloem)olie, roerbak de broccoli en de paprikablokjes 5 minuten en meng er de maïs door • Giet de aardappelen af en stamp ze met de zure room, de geraspte kaas, zout en peper tot puree • Schep de puree op een schaal, verdeel er het roerbakmengsel omheen en schep het aardappelschil-spekmengsel erop
9 comments:
hd sucks. Long live blogging.
Where are the chicks?
here they are. Forgot my link :-)
how is this donne???
Ingrediënten
• 2 kg kruimige aardappelen
• Zout
• Peper
• 1 liter frituurolie
• 100 gr mager gerookt spek
• 1 eetlepel (zonnebloem)olie
• 500 gr broccoliroosjes
• 1 rode paprika in blokjes
• 1 blikje maïskorrels (inhoud 150 gr), uitgelekt
• 250 gr grof geraspte gruyère
• 1 1/2 dl zure room
•
• Bereiding:
• Boen de aardappelen schoon en schil ze dun (bewaar de schillen)
• Snijd de aardappelen in stukken en kook die in 2 1/2 cm water met zout in 20 minuten gaar
• Verhit de frituurolie, frituur de aardappelschillen goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken
• Bak het spek in een anti-aanbakpan uit, verkruimel het en meng het door de aardappelschillen
• Verhit de (zonnebloem)olie, roerbak de broccoli en de paprikablokjes 5 minuten en meng er de maïs door
• Giet de aardappelen af en stamp ze met de zure room, de geraspte kaas, zout en peper tot puree
• Schep de puree op een schaal, verdeel er het roerbakmengsel omheen en schep het aardappelschil-spekmengsel erop
Dear LLola,
feel free to visit nozap anytime ..
but please don't chase my visitors away and keep it nice an clean.
May I suggest that you create your own blog?
(I hesitated a long time to publish your comment)
yours sincerly,
llx
69 my dear Watson. Sixty Nine. And. Message understood. Je serai sage comme une image.
Wat is dit allemaal? :))
Goed gerecht.
@ kenneth
ik heb het geluk te mogen genieten van m'n persoonlijke stalkster
Post a Comment