Saturday, November 17, 2007

Are you ready for HD?


To see the moving image you have to click here.

9 comments:

Anonymous said...

hd sucks. Long live blogging.

Anonymous said...

Where are the chicks?

Anonymous said...

here they are. Forgot my link :-)

Anonymous said...

how is this donne???

Anonymous said...

Ingrediënten
• 2 kg kruimige aardappelen
• Zout
• Peper
• 1 liter frituurolie
• 100 gr mager gerookt spek
• 1 eetlepel (zonnebloem)olie
• 500 gr broccoliroosjes
• 1 rode paprika in blokjes
• 1 blikje maïskorrels (inhoud 150 gr), uitgelekt
• 250 gr grof geraspte gruyère
• 1 1/2 dl zure room

• Bereiding:
• Boen de aardappelen schoon en schil ze dun (bewaar de schillen)
• Snijd de aardappelen in stukken en kook die in 2 1/2 cm water met zout in 20 minuten gaar
• Verhit de frituurolie, frituur de aardappelschillen goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken
• Bak het spek in een anti-aanbakpan uit, verkruimel het en meng het door de aardappelschillen
• Verhit de (zonnebloem)olie, roerbak de broccoli en de paprikablokjes 5 minuten en meng er de maïs door
• Giet de aardappelen af en stamp ze met de zure room, de geraspte kaas, zout en peper tot puree
• Schep de puree op een schaal, verdeel er het roerbakmengsel omheen en schep het aardappelschil-spekmengsel erop

nozap said...

Dear LLola,

feel free to visit nozap anytime ..
but please don't chase my visitors away and keep it nice an clean.
May I suggest that you create your own blog?

(I hesitated a long time to publish your comment)

yours sincerly,
llx

Anonymous said...

69 my dear Watson. Sixty Nine. And. Message understood. Je serai sage comme une image.

Unknown said...

Wat is dit allemaal? :))
Goed gerecht.

nozap said...

@ kenneth
ik heb het geluk te mogen genieten van m'n persoonlijke stalkster